ΜΠ – 22Ρ (συμπύκνωμα) & ΜΠ – 28Ρ (φύραμα)
- Αύξηση γαλακτοπαραγωγής στο μέγιστο
- Αύξηση της λιποπρωτεΐνης του γάλακτος
- Μείωση της ουρίας του γάλατος σε επιθυμητά επίπεδα.
- Μείωση των μαστιτιδων.
Μελέτη με συνεργαζόμενες φάρμες με τα προϊόντα της εταιρείας μας, έχει δείξει αύξηση της γαλακτοπαραγωγής έως 40% σε σχέση με τα αντίστοιχα προϊόντα του εμπορίου.
Τα αποτελέσματα δε της συνεχείς κατανάλωσης των προϊόντων επιφέρουν επιπλέον αύξηση της γαλακτοπαραγωγής κατά 8%, όπως αυτό προκύπτει κατά την σεζόν 2017 – 2018.
Επίπεδα ουρίας 480mg/L σε σχέση με τα αντίστοιχα προϊόντα του εμπορίου που φθάνουν στα 700mg/L.
Υψηλά επίπεδα λιποπρωτεΐνης τουλάχιστον με 1 μονάδα διαφορά σε σχέση με τα αντίστοιχα προϊόντα του εμπορίου, όταν το επίπεδο των λιποπρωτεΐνών είναι χαμηλό.
Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ Α.Ε. ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΥΤΗΣ.
Προσθήκη Σχολίου