ΜΠ – 22Ρ (συμπύκνωμα)  &  ΜΠ – 28Ρ (φύραμα)

 

  • Αύξηση γαλακτοπαραγωγής στο μέγιστο
  • Αύξηση της λιποπρωτεΐνης του γάλακτος
  • Μείωση της ουρίας του γάλατος σε επιθυμητά επίπεδα.
  • Μείωση των μαστιτιδων.

 

Μελέτη με συνεργαζόμενες φάρμες με τα προϊόντα της εταιρείας μας, έχει δείξει αύξηση της γαλακτοπαραγωγής έως 40% σε σχέση με τα αντίστοιχα προϊόντα του εμπορίου.

Τα αποτελέσματα δε της συνεχείς κατανάλωσης των προϊόντων  επιφέρουν επιπλέον αύξηση της γαλακτοπαραγωγής κατά 8%, όπως αυτό προκύπτει κατά την σεζόν 2017 – 2018.

Επίπεδα ουρίας 480mg/L σε σχέση με τα αντίστοιχα προϊόντα του εμπορίου που φθάνουν στα 700mg/L.

Υψηλά επίπεδα λιποπρωτεΐνης τουλάχιστον με 1 μονάδα διαφορά σε σχέση με τα αντίστοιχα προϊόντα του εμπορίου, όταν το επίπεδο των λιποπρωτεΐνών είναι χαμηλό.

 

Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ Α.Ε. ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ  Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΥΤΗΣ.

 

Προσθήκη Σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Που θα μας βρείτε

Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα!
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ