ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης βρίσκονται στο 17ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αθηνών, στην περιοχή Αβγό. Η έκταση στην οποία βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ Α.Ε. είναι ιδιόκτητη. Ο συνολικός χώρος είναι 15.000 τ.μ., από τα οποία τα 2.500 τ.μ. είναι στεγασμένα. Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας περιλαμβάνονται αποθηκευτικοί χώροι 1.500 τ.μ., σιλό αποθήκευσης 2.000 τόνων, 1 γραμμή παραγωγής ζωοτροφών για μορφή pellet και αλευρώδη καθώς και τα γραφεία διοικητικών υπηρεσιών. Η εταιρεία εντάχθηκε σε επιδοτούμενο πρόγραμμα («ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ 2000 – 2006») μετεγκατάστασης και εκσυγχρονισμού της μονάδας και μεταφέρεται σε καινούργια και σύγχρονη εγκατάσταση. Διαθέτει καινούργια και καινοτόμα μηχανήματα παραγωγής της εταιρείας Amandas Kahl.

Ο στόλος μας

Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 5 ιδιόκτητα φορτηγά – αυτοκίνητα τα οποία είναι διαθέσιμα για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της ανά την Ελλάδα.
Τα φορτηγά – αυτοκίνητα είναι χαμηλής κατανάλωσης και χαμηλής εκπομπής ρύπων (Εuro 3 & Εuro 5) για την προστασία του περιβάλλοντος, όπως ορίζει η ΕΕ. Με τις ειδικά διαμορφωμένες κατασκευές τους διανέμουμε με τον πιο ασφαλή τρόπο τα προϊόντα μας.

Που θα μας βρείτε

Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα!
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ