ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ίδρυση

Η εταιρεία ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1982 στο Αβγό Ιωαννίνων από τον Παύλο Μπλέτσα με σκοπό αρχικά το εμπόριο πρώτων υλών.

Παραγωγή έτοιμων τροφών

Μετέπειτα εισχωρήσε δυναμικά στην παραγωγή ζωοτροφών, καθιστώντας την μία από τις πλέον αξιόπιστες και οικονομικά υγιής βιομηχανίες του κλάδου στην Ελλάδα. 

Το 1997 η εταιρεία προχωράει στην παραγωγή έτοιμων τροφών για όλα τα παραγωγικά ζώα από μη γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες. 

Παραγωγή φυραμάτων σε αλευρώδη και pellets μορφή για όλα τα ζώα

Το 2005 έχει ως αντικείμενο πλέον την παραγωγή φυραμάτων σε αλευρώδη και pellets μορφή για όλα τα ζώα, την εμπορία μηδικής pellets και μπάλας αποξηραμένης και την εμπορία τροφών για σκύλους και γάτες στοχεύοντας στην ανάπτυξη της ελληνικής κτηνοτροφίας. 

Ακτίνα δράσης

Σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει μια πλούσια γκάμα ποιοτικών και υψηλής διατροφικής αξίας έτοιμων τροφών σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Η ακτίνα δράσης της εταιρείας περιλαμβάνει τη Θράκη, Μακεδονία, Πελοπόννησο, τη Δυτική & Κεντρική Ελλάδα, τα Νησιά Ιονίου καθώς και χώρες του εξωτερικού όπως  Βουλγαρία, Αλβανία και Σκόπια.

Που θα μας βρείτε

Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα!
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ