ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ιδρύθηκε το 1982 με σκοπό αρχικά, το εμπόριο πρώτων υλών και, μετέπειτα, μπαίνοντας δυναμικά στην παραγωγή ζωοτροφών, αντιπροσωπεύοντας από την πλευρά της τις βιομηχανίες του κλάδου. Το 1997 δημιουργεί βιοτεχνία παραγωγής και εμπορίας ζωοτροφών, με βάση την παραγωγή έτοιμων τροφών για αιγοπρόβατα σε αλευρώδη μορφή. Το 2005, η εταιρεία υλοποιεί επιδοτούμενο πρόγραμμα (ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ 2000-2006) μετεγκατάστασης και εκσυγχρονισμού της μονάδας και μεταφέρεται σε καινούργια και σύγχρονη εγκατάσταση, με αντικείμενο την παραγωγή φυραμάτων σε αλευρώδη και pellets μορφή για όλα τα ζώα, την εμπορία μηδικής pellets και μπάλας αποξηραμένης και την εμπορία τροφών για σκύλους και γάτες.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας περιλαμβάνονται αποθηκευτικοί χώροι 1.500 τ.μ., σιλό αποθήκευσης 2.000 τόνων και 1 γραμμή παραγωγής ζωοτροφών για μορφή pellet και αλευρώδη.

Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 5 ιδιόκτητα φορτηγά – αυτοκίνητα, τα οποία είναι διαθέσιμα για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της ανά την Ελλάδα.

Δραστηριότητες

  • ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ
  • ΕΜΠΟΡΙΑ ΦΥΡΑΜΑΤΩΝ
  • ΕΜΠΟΡΙΑ PET FOOD

Που θα μας βρείτε

Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα!
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ