ΦΥΡΑΜΑΤΑ

από γενετικά μη μεταλλαγμένες πρώτες ύλες

Κατηγορίες Φυραμάτων

chicken.jpg

ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Καλύπτει το 5% της αγροτικής οικονομίας και το 10% της ζωικής παραγωγής, με τον αριθμό των πτηνών που εκτρέφονται (110 εκατ.) να έχει αυξηθεί κατά 80% την τελευταία 20ετία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
sheeps.jpg

ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΑ

Η αιγοπροβατοτροφία για την χώρα μας είναι ο σημαντικότερος κλάδος της ζωικής παραγωγής και συμμετέχει κατά 32% στην Ακαθάριστη Αξίας της, ενώ  100.000 περίπου οικογένειες έχουν σαν κύρια απασχόληση τον κλάδο αυτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
cows.jpg

ΒΟΟΤΡΟΦΙΑ

Η παραγωγή αγελαδινού γάλακτος και βόειου κρέατος είναι μια οικονομική δραστηριότητα, η οποία απαιτεί επενδύσεις σε υγιή και υψηλής γενετικής και παραγωγικής αξίας ζώα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
pig.jpg

ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΑ

Εκείνοι που επιλέγουν την εταιρεία μας επιλέγουν καθημερινά να ταΐσουν τα χοιρίδια τους με πλούσια και υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
rabits.jpg

ΚΟΝΙΚΛΟΤΡΟΦΙΑ

Η εταιρεία μας γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των κουνελιών σε πλούσιες ποιοτικά φυτικές ίνες δημιούργησε ένα σιτηρέσιο κατάλληλο για να καλύψει πλήρως τις διατροφικές τους ανάγκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
horses.jpg

ΙΠΠΟΤΡΟΦΙΑ

Στην Ελλάδα αν και ο αριθμός τους δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος, τα άλογα είναι πολύ αγαπητά και υπάρχουν φανατικοί θαυμαστές του είδους. Το άλογο είναι ένα αξιοθαύμαστο, περήφανο, επιβλητικό και πανέμορφο ζώο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Που θα μας βρείτε

Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα!
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ